Rakott krumpli gazdagon

Az I. Sárréti Betyáros Receptverseny második ételének receptjét Lengyel Piroska küldte be, aki rakott krumplit készített gazdagon!
 
Hozzávalók: Csirkemell szeletek, krumpli, hagyma, bacon, sajt, tejföl, mustár, só, delikát, bors, tej.

Elkészítése: A csirkemellet kiklopfolom és mustár, bors, delikát keverékével bekenem őket. A hagymát, krumplit felkarikázom. A többi hozzávalót odakészítem, és begyújtom a sütőt. Rétegenként lerakom a hozzávalókat. Alulra bacon kerül.
 
Sorrend: Bacon, krumpli, hagyma, hús, krumpli, hagyma, hús, krumpli, hagyma. Addig pakolom a feltétet, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Tejfölös-sajtos tejjel leöntöm és beterítem baconnel.
Sütőben 180c°-on kb. 30 percet alufólia alatt sül, utána fólia nélkül pirosra sütjük.

Salátával tálaljuk. Jó étvágyat!