Rólunk

A Körös-Sárrét Televízió elődje a Sárrét Televízió volt, amely szeghalmi székhellyel működött, egészen 2015 decemberéig. Apróbb változások történtek a televízió működésében. 2016 januárjától neve megváltozott és a székhelye Vésztőre került át tulajdonosváltást követően.

A Sárrét-Televízió előtt is működött televíziónk, akkor még Városi Televízió Szeghalom néven. A Városi TV működését 1988 őszén kezdte meg a szeghalmi Művelődési Központban. Az alapokat négy fiatal tette le. Ők Tolcsvai András, Tolnai Tibor, Kiss Gyula és Jónás Károly volt. Kollégáik között tudhatták Vígh Ilonát, Farkas Irmát, Kincses Juliannát, Szili Gézát és még sokan másokat.

A televízió 1994 óta viseli a Sárrét Tv nevet, majd 2016-tól kezdve Körös-Sárrét Televízió néven ismerhettek meg minket. Mára már nemcsak Szeghalmon, de a környező településeken is sugározzuk műsorainkat, úgy mint Vésztőn és Dévaványán.

2017 egy nagyon fontos évszám a Körös-Sárrét Televízió életében! Ekkortól vette  kezdetét egy teljesen új helyi műsorszolgáltatási-struktúra. Eddig csak analóg műsorszórással működtünk, majd 2017-től digitálisan, DVB-C rendszeren keresztül is sugározzuk HD felbontásban műsorainkat. Azóta nézőink nagyságrendekkel jobb képminőségben, zavarmentesen foghatják digitálisan a televízió adását.

Számunka minden, ami a településeken történik, hírértékű. Aktuális, fontos és érdekes témákat kívánunk feldolgozni videóinkban, melyben a településen élőket is szeretnénk bevonni!

Alapértékeink közé tartozik a nyitottság, szakmaiság, őszinteség és a méltóság!  

Új rovatokkal bővült műsor-kínálatunk. Ilyen az Egészségtár, Hivatali szemle, Közszolgálat, Kultúra, Látószög rovatok, melyeken keresztül szélesebb körben kívánjuk bemutatni Vésztő, Szeghalom és Dévaványa mindennapjait, illetve friss hírekkel, információkkal és felhívásokkal szolgálni az adott település lakói számára.

Műsor szerkezetünkben változatlanul megmaradt a nonstop képújság-szolgáltatás, amely új dizájnt kapott, ezáltal jobban illeszkedik a televízió struktúrájához.

A nézők alapvető változásokat tapasztalhatnak a csatorna műsorszolgáltatásában. Teljesen új látványelemekkel bővültünk, megújult dizájnunk. Korszerű logót kapott a televízió, új szignálokat készítettünk és elindítottuk saját honlapunkat is, amit elérhetnek a www.kstv.hu címen.

Természetesen az újításokat követően nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a közösségi médiában (Facebook, Youtube) megtalálhatóak és napra készek legyünk. A fejlesztések által a Körös-Sárrét Televízió igyekszik a frissességet, modern szemléletet és minőséget megvalósítani.

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy lehetőségeihez mérten, minél szélesebb körben elérhetőek legyünk, és minél több információval szolgáljunk nézőink számára!

Adásainkat változatlanul szerdánként 19.00 órától, illetve vasárnaponként 10.00 órától tekinthetik meg.

Tartsanak velünk hétről-hétre!