Kulturális előadások és ninják hada a IV. Képfesztiválon

Jókedv és szórakozás várta a kilátogatókat Vésztőn a IV. Képfesztiválon, amelyet a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesülete rendezett meg 2019. július 27-én a Szabadságtéri Ligetben.

A rendezvény háziasszonya Csóti Mónika volt. Az eseményen részt vett Vésztő város polgármestere Molnár Sándor is, aki köszöntötte a megjelenteket és elismerését fejezte ki a szervezőknek a rendezvénnyel kapcsolatban.

Molnár Sándor, polgármester

A képfesztiválon igazi ninja harcosok lepték el a Ligetet, hiszen első alkalommal került megrendezésre a Ninja Vésztő is. Emellett számos helyi és környékbeli kézműves mutatta be és árusította portékáit.  

A fesztiválon az egyesület tehetséges fiataljainak műsorát tekinthettük meg először, majd zumbázhattunk Évivel. A frissítő latin dallamok után elbűvölt mindenkit Csüllög Alex, majd Kalán Judit zenés gyermekműsorral szórakoztatta a közönséget. Tehetséges, helyi, amatőr fellépőket is meghallgathattunk, mint Bagó Zsófiát, Gurmai Lászlót és Kovács Mátét.  A Bartók Béla Népdalkör szintén emelte a rendezvény színvonalát műsorával.

A fesztivál várva várt főelőadója, aki, habár nem Trabanttal száguldott Vésztőre, de szédületes hangulatot hozott a Ligetbe mindenki számára Sipos F. Tamás! Az est további részében a Nefelejcs zenekar és Kalán Judit szórakoztatta a nagyérdeműt.