Csudajó Családi Nap Vésztőn

Harmadik alkalommal rendezték meg Vésztőn a Családi napot, ahol kicsik, nagyok, kistesók, nagytesók, szülők, nagyszülők együtt, önfeledten játszhattak, szórakoztató vetélkedőn vehetnek részt a családok számára szervezett napon.  

Szerencsére esőmentes, napsütéses, igazán meleg időben volt részük május 18-án a kilátogatóknak. A rendezvény főszervezője Arató Erzsébet, a Vésztő Városi Könyvtár igazgató asszonya volt. 

A rendezvény délelőtt 9.00 órától vette kezdetét a Művelődési Központ melletti parkolónál, ahol ingyenes ugrálóvár, ingyenes pónilovaglás, arcfestés, kézműveskedés, családi ügyességi játékok várták a megjelenteket. 

A délelőtt folyamán a Szeghalmi Tűzoltóság jóvoltából tűzoltó bemutató várta a kicsiket. A gyermekek nagy érdeklődéssel másztak be a tűzoltókocsiba, valamint fel is öltözhettek a tűzoltók védőruhájába, ezzel is megtapasztalva, milyen komoly, felelősségteljes hivatás az övéké.  

És ha már tűzoltó bemutató volt, nem maradhatott el a rendőrautó bemutató sem, ahol a kisfiúk a dudát bátran nyomva élvezték a rendőrautóban való üldögélést és a rádiózást. A körzeti megbízottól a kíváncsi gyermekek sok érdekes dolgot tudhattak meg. 

A legkisebbeknek a felállított ugrálóvár okozott boldog, örömteli perceket. A lovak szerelmesei Hízó Zoltán jóvoltából nyeregbe is pattanhattak.  

Fekete Lajos, mágus

Vésztő legnagyobb és egyetlen mágusa, Fekete Lajos az illúziók világába repített minket szórakoztató bűvész előadásával.  

Természetesen a sorból nem maradhatott el a rendőrmotor bemutató sem, amelynél sorba állás vette kezdetét.  Mindenki felakart ülni a szuper motorra és fényképet készíteni!  

A Családi Nap egy igazi örömünnep volt, ahol lehetőség volt kikapcsolódásra, valamint új ismeretségek, barátságok kialakítására is. Tele volt olyan közösségi élményekkel a rendezvényamelyből mindenki szabadon meríthetett. Reméljük, minden gyermek mosollyal és egy igazán jó élménnyel tért haza szeretteihez! 

A rendezvény nem jöhetett volna létre a helyi vállalkozók, magánszemélyek támogatása nélkül. Nekik köszönhetően a rendezvény ideje alatt finom pogácsa és üdítő várt mindenkit! Külön köszönet illeti a vésztői polgárőrök kitartó munkáját, akik a tűző napon figyeltek mindenki biztonságára.  

További képeket Facebook oldalunkon találnak a Családi Napról! 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1567056423427238&type=3&sfnsw=cl