Sztárfellépők váltották egymást a szeghalmi Majálison – Két napos buli várta a látogatókat 

Szeghalom – 2019. április 26-án és 27-én a Szabadság tér parkja adta a Majális helyszínét, ahol az érdeklődőket színes programok és hazai sztárfellépők várták! 

Minden évben megtartja Majálisát Szeghalom városa, de az idei év második nagy programja a Szeghalmi Disznótoros és Pálinkamustra után különösen fontos a város életében. “Szeghalom 35 éve város”, így jubileumát ünnepelte a település. A két napos rendezvény 2019. április 26-án pénteken vette kezdetét a Szabadság téren. A szeles, napsütéses és záporos pénteki napon kicsik és nagyok, családosok, baráti társaságok, egyszóval mindenki megtalálta a maga kedvére való szórakozást. Vidámpark, ugrálóvár, arcfestés várta a gyerkőcöket. A mulatni, táncolni vágyók bulizhattak Matyi és a hegedűsre, Banddj-re, Desperadora, Betty Lovera és Zoltán Erikára. Az est főszereplője a Magna Cum Laude volt. Természetesen a bulizni vágyók éjjel háromig táncoltak a főtéren, mindemellett ehettek, ihattak a sátraknál, valamint kézzel készített édességet és ajándékokat is vásárolhattak a helyi árusoktól.  

A második napon is eseménydús programok vártak a látogatókra. A város első embere, Macsári József polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd programismertetés következett. Elrajtolt a főzőverseny is. Habár a másik nap borús és esős volt, nem szegte az emberek kedvét, hogy jól érezzék magukat és kilátogassanak a rendezvényre. Szombaton a gyerekeket ugrálóvár, játszóház, valamint Csizmás és a kandúr várta. Az est folyamán láthattuk az Animal Cannibalst, Bunyós Pityut, Wolf Katit. A szombat este sztárfellépője Majka és az Ők zenekarara volt, akik hatalmas koncertet adtak! Ezt követően a Kozmixra bulizott mindenki! Az estet Dj. Gergő Laci zárta, aki a talpalávalót szolgáltatta!  

Az idei év majálisát rendkívüli nagy érdeklődés fogadta! Nemcsak Szeghalomról, de az egész kistérségből érkeztek látogatók. Reméljük, mindenki jól érezte magát! Dübörögtek a hangfalak és szuper buliként könyvelte el mindenki a Majálist! Külön köszönet illeti Szeghalom Város Önkormányzatát és a Művelődési, Sport- és Szabadidő Központot a szervezésért és lebonyolításért, valamint a helyi polgárőröket és a közmunkásokat is! 

További képeket Facebook oldalunkon találnak!

Videónkat az alábbi linken tekinthetik meg!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1552197721579775&type=3&sfnsw=cl