Segélycsomagot és maszkokat adományoz Vésztő Város Önkormányzata! 

Vésztő Város Önkormányzata 250 rászoruló család mindennapjait segíti a koronavírus idején, valamint megközelítőleg 1500 darab mosható, textil szájmaszkot osztanak ki a 65 éven felüli lakosok és a szociális intézményben élők számára. 

A segélycsomag mellé fertőtlenítőszereket is biztosít az önkormányzat az érintettek számára. A házi segítségnyújtásban dolgozók részére is biztosítja az önkormányzat a megfelelő egészségügyi maszkot, amelyet szintén a napokban vehetnek át az egészségügyi dolgozók. A városban a maszkok gyártása továbbra is folyik, így aki szeretne maszkot igényelni, az az alábbi elérhetőségeken teheti meg! 

E-mailen: polghiv@veszto.hu. Telefonon a 06-66/477-011-es telefonszámon a 219-es és 220-as mellékeken, valamint papír alapon a Hivatal épülete elé kihelyezett postaládába dobhatja be igénylését. 

Ne feledjék, továbbra is hozzájárulhatnak a védekezéshez! Aki anyagi támogatásával szeretne csatlakozni a járvány elleni védekezéshez és a károk enyhítéséhez, az az alábbi bankszámlaszámára utalhatja el a hozzájárulását:  

Vésztő Város Önkormányzat Krízisalap 11733209-15344818-10030008 

 Fotó: Vésztő város Önkormányzat Facebook-oldala