Közösségek Hete programsorozat várja a lakosokat Dévaványán!

Negyedik alkalommal csatlakozott a Dévaványai Általános Művelődési Központ a Közösségek Hete országos rendezvénysorozathoz, melyet ezúttal virtuálisan rendeznek meg a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel. A program a közösségek fontosságára és a közösség megtartó erejére hívja fel a figyelmet. 

A most kialakult járványhelyzet által a szervezők azt szeretnék elérni, hogy egymást biztatva, támogatva mutassák meg a lakosok az összetartozásuk és közösségük erejét a bezártság idején is. Így ennek értelmében a Dévaványai Általános Művelődési Központ dolgozói a város virtuális Májusfáját fogják feldíszíteni a helyiekkel együtt!  A szervezők várják a lakosok jókívánságait, kedveskedő, biztató szavait, melyekkel feldíszítik a májusfát, továbbá arra kérik a csatlakozókat, hogy ha kedvük van, készítenek otthoniakban egy virágból vagy egy tujából saját májusfát, amelyet szalagokkal és biztató gondolatokkal díszítsenek fel. A feldíszített májusfáról készítsenek képet és küldjék el az amkmuvhaz@gmail.com címre. A beküldött képekből egy virtuális kiállítás nyílik meg a látogatók előtt! 

Amennyiben szeretnének csatlakozni a Közösségek Hete országos programhoz, azt megtehetik május 8-ig a www.nmi.hu oldalon keresztül. A kezdeményezéshez bátran csatlakozhatnak civil szervezetek, kulturális intézmények, települések, baráti, amatőr művészeti, alkotó-, olvasó- és egyéb körök, hagyományőrző csoportok, egyházi közösségek, jótékonysági szervezetek, sportklubok vagy egyéb közösségek. 

 Fotó: DÁMK Facebook-oldala