FELHÍVÁS – I. Sárréti Betyáros Receptverseny

Különleges versenyre invitáljuk Önöket, hiszen meghirdetjük az I. Sárréti betyáros főzőműsor receptversenyét! Legyen Ön a Sárréti-betyáros közkedvelt Chéfje egy adás erejére!

Várjuk nézőink gyorsan, akár 30 perc alatt elkészíthető ételeinek receptjeit! Lehet húsos, vega, reggeli, ebéd, vacsora, desszert… A lényeg, hogy rövid idő alatt készüljenek el a finomságok!

Receptkategóriák:
1. Előételek, saláták.
2. Főételek.
3. Desszertek, turmixok.
4. Laktózmentes receptek.
5. Gluténmentes receptek.
6. Házias receptek.

A játékban részt vevő személyek:
A játékban részt vehet minden, Dévaványai, Vésztői és Szeghalmi, állandó lakóhellyel rendelkező 16. életévét betöltött cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: Játékos, receptbeküldő).

A receptbeküldés időtartama:
A receptbeküldés 2020.03.27 napján 0 órakor kezdődik és 2020.06.01.napjának 12 órájáig tart.

A receptbeküldés módja:
A recepteket elektronikusan várjuk a sarrettv@hotmail.hu e-mail címre, „Receptverseny” jeligével!
Kérjük, e-mailjében a következő adatok megadását: Recept címe, beküldő neve, címe, telefonszáma, email címe, portréképe, az elkészített ételről fotó.

A Körös-Sárrét Televízióhoz beérkezett recepteket a televízióhoz tartozó hírportálon (www.kstv.hu) valamint hivatalos Facebook-oldalunkon fogjuk bemutatni.
A versenyre benevezett recepteket közönségszavazás útján mérettetjük meg.
Egy Játékos maximum három recepttel nevezhet.

Kérjük, hogy a versenyre jelentkezők egyidejűleg csatolják az ételsor elkészítésének rövid leírását, receptúráját és anyaghányadát. A recepteket kérjük gépelt formátumban töltsék fel és a megadott e-mail címre. A feltöltendő fájlok minden esetben .doc vagy .docx kiterjesztésűek lehetnek.
Továbbá fotózza le remekművét és töltse fel a képet! A munkafolyamatokról is küldhet jó minőségű, éles fényképeket.

A verseny menete:
Minden receptet, amely megfelelt a kritériumoknak, megosztunk és szavazásra bocsátunk. A három legtöbb likeot/szavazatot kapott recept kerül ki győztesen a versenyből.

A verseny fődíja:
Közönségszavazás útján a legjobb három receptet a beküldő saját maga készítheti el a nagyközönség számára, amit egy szerkesztett videóanyagban teszünk közzé!

A nyertesek értesítése: A közönségszavazás lezárásának napjától számított 1 munkanapon belül a telefonon (ennek sikertelensége esetén e-mailben) veszi fel velük a kapcsolatot.

A Körös-Sárrét Televízió kiemelten fontosnak tartja a Játékban részt vevő természetes személyek, mint adatkezeléssel érintettek információs önrendelkezési joga tiszteletben tartását, továbbá személyes adataik védelmét.
A beküldő Játékosnak egy adatvédelmi hozzájárulást kell visszaküldjön a Televízió számára, csak ennek megküldése után érvényes a nevezése! Az adatkezelési tájékoztatót és hozzájárulást a Körös-Sárrét Televízió küldi meg e-mailben a Játékosoknak.

Kizárás a játékból, ha:
– a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 16. életévét;
– a közönségszavazás lezárásnak az eredményéről az értesítő levélre 3 napon belül nem válaszol;
– bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;
– a szükséges adatait nem adja meg;
– jelen szabályzat bármely pontját megsérti.

Bővebb információ a megadott e-mail címen vagy Facebook oldalunkon, üzenetben kérhető!