Örömteli pillanatok a Jótékonysági esten

Különleges adománygyűjtés vette kezdetét október 18-án ötödik alkalommal a Sinka István Művelődési Központban. Sokfélék vagyunk, sokféle igénnyel és támogatási szükséglettel, ezért a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület szervezésében különleges tombolatárgyak kerültek felajánlásra a jó cél érdekében. Az egyesület egy kilenc személyes buszra gyűjt, amelynek piaci értéke 9 millió Forint.

Azt est házigazdája Máté Roland riporter, műsorvezető és Szarvas Andrea Magyarország Szépe volt. A jótékonysági est fővédnökének szerepét Kővári Edit, az Autisták Országos Szövetségének elnök asszonya töltötte be. A rendezvény számos különleges produkciót tartogatott. Bagó Zsófia édesanyja kíséretében énekelt gyönyörűen, majd a Dumaszínház két tagja, Szobácsi Gergő és Janklovics Péter a rekeszizmokat kellően megmozgatta, így a nézőközönség önfeledten szórakozhatott a hatalmas poénokon! Ezt követően a Belencéres Néptáncegyüttes fantasztikus előadásával színesítette az estet, és meghallgathattuk Z. Kiss Zalán, a Pokolgép gitárosának saját szerzeményét az autizmusról, amelyet személyes érintettségéből fakadóan írt. A lélekemelő pillanatok után a Fourtissimo Zenekar is a színpadra lépett.  

A vésztői Százas bolt felajánlásából Dzsudzsák Balázs futballista dedikált focilabdájára lehet licitálni egészen egy hónapon keresztül!  A labda kikiáltási ára 50.000 Forinttól indult.  

Az Önök jóvoltából ebben az évben, a jótékonysági esttel és a jóízű adományozásokkal együtt 2.100.000 Forintot sikerült összegyűjteni az egyesület számára! Az egyesület a hiányzó hét millió Forintot a licitből befolyt összegből és az országos szervezetük támogatásából kívánja pótolni, mivel pályázati forrásra nincs lehetőség.

Amennyiben teheti, kérjük támogassa a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület napi működéséhez elengedhetetlen kisbusz megvásárlását! Felajánlását megteheti az egyesület Facebook oldalán vagy anyagi támogatását elküldheti az alábbi bankszámlaszámra: 11733209-20015116!