Városi családi- és sportnap várta a kicsiket és nagyokat Szeghalmon

Egy igazán különleges családi sportnapon vehettek részt a szeghalmi lakosok 2019. szeptember 21-én, szombaton a Szeleskert utcán, a Főgyűjtő-csatorna partja mellett.  A rendezvény a TOP- 2.1.3-16-BS1-2017-00006 azonosítószámú projekt keretében valósult meg.  

A délelőtt folyamán kisorsolásra kerültek a horgászhelyek. Akik a horgászversenyen és a város körüli biciklis túrán részt vettek, azok részvételi jegyet kaptak és egy adag finom sült kolbászt fogyaszthattak el!  

A helyszínre kilátogatók zumbán és aerobikon mozgathatják meg magukat, majd a Szeghalmi Mazsorett Együttes fellépését tekinthették meg. Mindemellett a gyerekek játszóházban mulathatták az időt. Kísérő programként Bujdosó Dóra táplálkozási tanácsadó táplálkozási és életmód tanácsadást nyújtott az érdeklődőknek, valamint az EFOP- 1.5.3-16-2017-00113 kódszámú projekt keretében helyi termékeket tekinthettünk meg! A bemutatott termékeket ingyen lehetett megkóstolni a helyszínen. 

Fél egytől kihirdetésre kerültek az eredmények is, melyet már mindenki izgatottan várt! A tombolasorsoláson értékes nyereményeket lehetett nyerni. A fődíj egy kerékpár volt!