Naplemente a Mágori domboknál – Kerékpáros felvonulás az autómentes nap jegyében

Az est leglátványosabb időszaka a naplemente. A naplemente nézése tipikusan a szerelmesek programja, de barátainkkal vagy egymagunkban is érdemes megtekinteni, hiszen rövid időre is tökéletes kikapcsolódást nyújthat. A gyönyörű naplementét nézhettük meg tegnap este a Mágori dombok tövében, hiszen az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódva Vésztő is becsatlakozott az autómentes naphoz.  

A Városháza előtti téren szép számmal, izgatottan gyűltek a lelkes biciklisták, akik csatlakozva az akcióhoz Vésztőről együtt bicikliztek ki a festői szépségű Mágorra, ahol eltölthették a kora estét és a lemenő Nap pompáját megcsodálhatták! Az esti bringatúrán nemcsak kerékpárral vehettek részt a résztvevők, hanem görkorcsolyával, gyalog és futva is! 

A képen Szabó Gézáné alpolgármester asszony és Molnár Sándor polgármester.

Molnár Sándor, Vésztő Város polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd röviden ismertette az Európai Mobilitási Hét akciójának fontosságát. Mindemellett felhívta a figyelmet a környezettudatosság és az egészséges életmód fontosságára!  

A kerékpáros sort Szabó Gézáné alpolgármester asszony vezette és Molnár Sándor zárta. A kerékpárosokat meleg teával és finom pogácsával várták a szervezők. Mindemellett a biztonságos közlekedéshez a résztvevők biciklis lámpát és láthatósági mellényt kaptak az esti hazaúthoz.  

Nagy András Balázs tekerőlanton zenélt és énekelt a romkert tövében, így vált az est igazán pompássá! A résztvevők megálltak a napi rohanásban, hogy legalább egy kis időre, de jókedvűen, kacagva, nevetve, családosan, barátokkal együtt jól érezzék magukat a lemenő nap fényében!  

További képeket Facebook oldalunkon találnak!