Hatalmas sikerrel zárult az idei Boszorkányfesztivál Szeghalmon!

Újra nagy sikerrel zárult a szeghalmi Boszorkányfesztivál, amelyet a város tizennegyedik alkalommal rendezett meg 2019. augusztus első hétvégéjén. A rendezvénynek a Szabadság tér biztosított egyedi hangulatú és díszítésű helyszínt, ahol minden korosztály megtalálhatta a maga számára megfelelő kikapcsolódást.  

A két napos fesztiválon ismételten több ezren gyűltek össze. Szerencsére az időjárás is kedvező volt, hiszen a csapadékos, kissé borongós, hűvös idő sem vette el az emberek kedvét, hogy ünnepeljenek, szórakozzanak. A Boszorkányfesztivál garantálja a nem mindennapi hangulatot a kilátogatók számára. Természetesen egy nyári fesztivál sem nyári fesztivál igazi élő zene, frissítő-hűsítő italok, finom ételek, vásárlás és szórakozás nélkülkét napos fesztiválon életmód tanácsadás, véradás, futball várta a kilátogatókat, valamint a programokon túl 2 színpadon, különböző zenei stílusokkal szórakoztatták a résztvevőket.  

Pénteken a Városi Sportpályán a Szeghalom Öregfiúk csapata és Ferencváros Öregfiúi csaptak össze egy barátságos mérkőzés keretén belül. A főtéren kora este a Nadányi Zoltán Művelődési Központ Senior Csoportja igazi boszorkánytáncot adott elő. A boszorkánytánc után a színpadon mulatós slágereivel Mc Haver és Tekknő, valamint a Shygys szórakoztatta a nagyérdeműt. Az est főszereplője a Hooligans zenekara volt, akik fergeteges hangulatot varázsoltak! A koncertek után Dj. Novák pörgette a legnagyobb slágereket.   

Szombaton kora délelőtt rajtoltak el a programok. A gyerekek sem maradhatnak ki a jóból! Számukra a szervezők óriás csúszdával, ugrálóvárral, pónilovaglással, arcfestéssel, csillámtetoválással biztosították a gondtalan kikapcsolódást. A fesztiválon belül Bujdosó Dóra táplálkozási tanácsadó is teret kapott, aki által még jobban tudatosíthattuk a látványfőzéssel és ételkóstolással egybekötött egészségügyi tanácsadást a laktózintolerancia jegyében.  

A nem hétköznapi eseményt kulináris élményekkel színesítette a város vezetése, hiszen a hét üstben készített babgulyás – melyet Elek Gyula és segítői készítettek – mindegy szálig elfogyott, így 265.000 Forintnyi adomány gyűlt össze a tejcukor és tejfehérje érzékeny gyermekek számára.  A délután folyamán a kis színpadon a Badsystem Zenekart, a Dalma Dance Clubot, Nagy Maját és a Matiné Zenekarát láthattuk.  

Kora este a Boszorkányfesztivál első fellépője Annamary volt, aki mulatós, pörgős slágereivel bűvölte el a közönséget! Sokáig volt távol, fiatal szerelemmel és kulccsal a szívünkhöz tért Szeghalomra Cory a Happy Gang Együtteséből. A szombat este sztárja Horváth Tamás volt, aki hatalmas energiával mozgatta és énekeltette meg a közönséget. Az estét Erős-Spigiboy, Curtis és Dj. Pégé zárta.  

Összegzésként elmondható, hogy a XIV. Boszorkányfesztivál a vendégszeretet és a szórakozás jegyében zárult fantasztikus hangulattal és kiváló zenekarokkal!