Vésztői ökölvívó fiatalemberek a gyulai Küzdelmek Napján – Remekeltek a ringben a vésztőiek

A Békés Megyei Kempo Sportegyesület szervezésében 2019. június 15-én rendezték meg Gyulán a Várkertben a Küzdelem Napját. A sportrendezvényen részt vett a Surman Boxing Team is, köztük Tóth Szilárd, Balog Dániel és Lázár György. A vésztői ökölvívó fiatalemberek remekeltek a ringben. 

Az erős párosításokkal tarkított versenyen a nézők láthattak ökölvívást, kempót, K-1-es mérkőzéseket és MMA küzdelmet is. Az egész estés rendezvényen hatalmas pofonokat, ütéseket és rúgásokat viseltek el egymástól a versenyzők. A nézőközönség természetesen izgatottan várta a küzdelmeket. Hangosan, érzelmektől túlfűtötten biztatták a ringbe lépő harcosokat.  

Surman Event versenyzői az alábbiak alapján szerepeltek a ringben: 

Elsőként Kovács Erik lépett a szorítóba, aki technikai K.O-val nyert Bracha Mihály ellen. Őket követte Tóth Szilárd és Balog Dániel “barátságos” küzdelme. Az ütéseket hősként állta mindkét versenyző, így pontozással Balog Dániel nyert. Mindenki nagy bánatára Hízó Roland és Hevesi Miklós csatája most elmaradt. A Surman Boxing Team két nagy harcosa a békési Római József technikai K.O-val, sérülés miatt az első menetben megnyerte a küzdelmet a nagykanizsai Detre Gábor ellen. Végül Bimbó Lajos és Lázár György csatája következett, melyet technikai K.O-val sikerült megnyernie Bimbó Lajosnak.  

Az ütéseket hősként viselték a fiatalemberek. Gratulálunk minden versenyzőnek!