Mindannyian mások vagyunk – Záró rendezvény a Sinka István Művelődési Központban

Ismerős Önöknek Bródy János dala, a Mindannyian mások vagyunk? Nos, nekem ez ugrott be egyből, ahogy meghallottam a Szabó Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola programját, amely a különbözőségekről és az összetartozásról szól. A “Mindannyian mások vagyunk” elnevezésű program záró akkordjára 2019. június 06-án került sor a vésztői Sinka István Művelődési Központban.  

A Szabó Pál Általános Iskola a reformpedagógiai irányzatok nyomán haladva, olyan nevelést-oktatást valósít meg, amelynek középpontjában a gyermek áll. Az iskola a teljes világkép átadására törekszik, valamint toleranciára és sokszínűségre nevel. Ez a pedagógiai program alkalmazkodik a gyerekek életkori és egyéni sajátosságaihoz, komplex tudást, sokoldalú műveltséget ad a diákok számára.  Az általános iskolai oktatás-nevelés mellett zeneiskolai, képzőművészeti, társastánc, néptánc és színjáték oktatásban is részesülnek a gyerekek. 

A délután megtartott záró program műsorvezetői Szabó Imre és Bagó Anna általános iskolás tanulók voltak. Az eseményen részt vett Szabó Gézáné alpolgármester asszony, az iskola nevelő kara, szülők, gyerekek, testvérek, rokonok, barátok és kíváncsiskodók.  

Tölcsér Jánosné, igazgató asszony

Tölcsér Jánosné igazgató asszony köszöntötte a megjelenteket, majd röviden az iskolai programról beszélt és jó szórakozást kívánt a műsorhoz.  

Láthattunk csodaszép keringőt, latin és diszkó ritmusokra táncoló diákokat, néptáncosokat, szavalókat. Hallhattunk furulyán, zongorán és szaxofonon játszó fiatalokat, valamint németül éneklő alsós diákokat.  

A műsor végén minden fellépő gyermek és pedagógus az Ismerős Arcok: Nélküled című dalát énekelte a közönséggel együtt.  

  További képeket Facebook oldalunkon találnak!