Éljen május elseje! – Össznépi buli sörrel, virslivel és fagyival

Minden évben hagyományosan megtartja Majálisát Vésztő városa. Ezernyi lufi, elmaradhatatlan árusok, kézművesek, fagyi, Kokas nyalóka, lángos, rengeteg édesség, ugrálóvár, színes programok és buli várta 2019. május 1-jén a vésztői lakosokat a Szabadság téri Ligetben.

Kora délután az első fellépő a Dóri Zumba Team volt, majd a Vésztői Mazsorett Együttes óvodás és iskolás leányai adtak színvonalas műsort együttesként és szólóban a látogatóknak. A kicsik és nagyok műsora után a Zsadányi Mazsorett Együttes Aranyeső csoportjának előadását tekintettük meg.

Zumba Évivel

Ezt követően Évivel zumbáztak kicsik és nagyok! A latin ritmusok után hip hop bemutató vette kezdetét. A kilátogatók közül többen érezték a boogiet a lábukban, így többen táncra is perdültek a színpad körül! A táncos bemutatók után a Bartók Béla Népdalkör tagjai énekkel szórakoztatták a megjelenteket.

A lurkókat arcfestés, csillámtetoválás és ugrálóvár várta! A középkorig repített vissza a Mesemanó gyermekműsora. A gyerkőcök énekelhettek, táncolhattak, és a kiválasztott lovagok „megküzdhettek” ügyességi és logikai versenyekben a királynő kezéért, így elűzve a gonosz boszorkányt a várból!

Lakatos Rudi énekes

Szerelmes dalokkal készült a nézőközönségnek Lakatos Rudi, vésztői énekes fiatalember! Együtt énekelhettük Rudival a V-tech, Pápai Joci és R-Kelly egy-egy híres dalait.

A Majálisra meghívott sztár fellépő Tolvai Renáta, egykori Megasztáros volt. Az énekesnő közel egy órát késett, de kárpótolta az eső áztatta közönséget produkciójával.

Este nyolc óra után a Moonlight Duo Zenekar állt színpadra.

Majálisra a legtöbben azért szeretünk kijárni, mert sok rég nem látott ismerőssel találkozhatunk, és a gyerekek önfeledten játszhatnak! Egyben mindenkinek egyezik a véleménye, hogy a majális egy jó buli és az idei év majálisa is problémamentesen, jó hangulatban zajlott le Vésztőn!

Habár kétszer is esett az eső, zápor áztatta a látogatókat, mégse szegte senki kedvét, hogy jól érezze magát a munka ünnepén!

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát! Külön köszönet illeti a Sinka István Művelődési Központ dolgozóit, akik kora reggeltől késő estig aktívan részt vettek a Majális szervezésében és lebonyolításban! Köszönet illeti a kitartó közmunkásokat, akik az esőben is gondoskodtak arról, hogy egyáltalán ne legyen szemetes a Liget és környéke, valamint a polgárőröket, akik vigyáztak mindenkire!

További képeket a Sinka István Művelődési Központ Facebook oldalán találnak! 

Videónkat megtekinthetik a Körös-Sárrét Televízió csatornáján!