Jótékonysági rendezvény a Vésztői Mazsorettekért

Jótékonysági rendezvényt tartottak Vésztőn 2018. március 16-án a Sinka István Művelődési Központban a Vésztői mazsorettekért. Az est házigazdája Mike Andrea volt, aki külön köszöntötte a Vésztői Mazsorett Együttes alapító vezetőjét, Macskinné Pór Erzsébetet, Nívó-díjas mazsorett- és gyermektáncoktatót.

Az estet megtisztelte Molnár Sándor Vésztő Város polgármestere; Dr. Baloghné Pruha Mária Anett a Pénzes Noémi Alapítvány elnöke; Pénzesné Juhász Sára Pénzes Noémi édesanyja; Vargáné Barabás Juliannát a Pénzes Noémi Alapítvány korábbi elnöke; Dr. Varga Zita mazsorett oktató és a Vésztői Képviselő-testület valamennyi tagja.  

Molnár Sándor a város első embere köszöntötte a megjelenteket. Mint mondta – a mai estét sokan fontosnak tartották, ezért is vesznek részt ilyen sokan a rendezvényen. Beszédében kiemelte a civil szerveződések, közösségi programok fontosságát és a mazsorett együttes kiemelkedő munkáját. Ezt követően jó szórakozást kívánt mindenkinek!  Elsőként a Vésztői Mazsorett Együttes Napsugár, Holdfény, Mini és Zafír csoportjainak bemutatóját láthattuk.  A Pénzes Noémi alapítvány tizenegy évvel ezelőtt jött létre, emléket állítva ezzel Pénzes Noémi számára, aki egy tragikus közúti balesetben vesztette életét 16 éves korában. Noémi számára állít örök emléket az alapítvány. Országosan híres előadók érkeztek a jótékonysági estre. Többet között a Budapesti Premier Művészeti Szakgimnázium ének tagozatos növendékei, a 17 éves Fodor Erik és a mindössze 15 éves Fodor Eliza. 

Rövid műsorszünet után Pitti Katalin, Liszt Ferenc-díjas operaénekes művésznőt hallhatták a megjelentek. A művésznő szakmai életútján kiváló művészekkel dolgozott, mint Melis György és Simándy József. Emlékezetes alakításai között szerepel a Marica grófnő, A cigánybáró és a Mosoly ország is.  A művésznő előadása után ismételten a vésztői mazsorettesek műsorát tekinthettük meg.  A bemutató után vidám, mulatós, bulizós hangulattal érkezett Loretta, aki felpezsdítette a hangulatot. Pál Loretta roma zenész családból származik. 2007-ben Nívó-díjjal tüntették ki. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem kommunikációs szakán tanul. Loretta mottója: “Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmész.”. A rendezvény befejező részében Sós Fecó és Hencsy mulatós produkcióját tekinthettük meg. Sós Fecó és testvére Hencsy ma már a Sláger Tv sztárjai, rajongók ezrei szeretik dalaikat.  Az est szuper hangulatba csapott át. A színpadon nemcsak a mulatós muzsika sztárjai énekeltek, hanem az előadók együtt buliztak, táncoltak a nézőkkel! Bízunk benne, hogy a jótékonysági rendezvény ezután is ilyen nagy sikerű lesz!  

További képeket Facebook oldalunkon találnak!

Videó összeállításunkat az alábbi linken tekinthetik meg!