A Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület évzáró ünnepsége

Társadalmunknak időseink, nyugdíjasaink hasznos tajgai. Mindannyiunknak nagy szüksége van mindarra a sok élettapasztalatra, bölcsességre, türelemre és elfogadásra, amivel ők rendelkeznek.  Vidám perceket szereztek egymásnak a nyugdíjasok 2017. december 09-én megrendezésre került Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület évzáró rendezvényén, melyben a nyugdíjas egyesület megköszönte minden támogató segítségét és az egyesület tagjainak közös, örökös, közösségformáló és közösség összetartó munkáját! 

Hegyesi Zsuzsanna az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket. Beszámolt az egyesületükről, a programokról, amin részt vettek 2017 évben.  Nem feledkezett el az évben kerek évszámot ünneplő nyugdíjas társairól, akiket ünnepélyesen felköszöntöttek. 

A beszéd után láthattuk az évzáró ebédre műsorral készült egyesületi tagokat. Elsőnek Hegyesi Sándorné, Irénke néni szavalatát hallhattuk.  

Hajdú Imréné, Emike néni, a Zöld fenyőről énekelt nekünk. 

Földesi János verssel készült barátainak. 

A szavalat után hallhattuk a Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület énekkarát, akik karácsonyi dalokkal kedveskedtek társaiknak.  

Végül Nagy Imréné Erzsike néni szavalatával zárták az ünnepi műsort. 

Az előadások után megköszönték a nyugdíjasok az egyesület elnökének és az egyesület elnökségi tagjainak 2017 évben végzett munkájukat!

Már csak a finom ebéd volt hátra és az önfeledt, jókedvű mulatság, melyen az MHM zenekara zenélt!  

Kívánunk az egyesületnek további sok sikert, jó egészséget és hosszú életet!  

További képeket Facebook oldalunkon találnak az alábbi linkre kattintva!

 Videó összeállításunkat az alábbi linken tekinthetik meg!