Útfelújítás Vésztőn

Az utak állapota alapvetően határozza meg egy település életét, fejlődési lehetőségeit. Az idei évben több útfelújítás is zajlott Vésztő város belterületén. A felújítások célja, hogy az eddig rendkívül rossz állapotban lévő utak biztonságossá váljanak, és a településen élőknek akadálymentes közlekedést biztosítsanak.   

 Jelenleg a Perecesi, a Kertmegi, a József Attila és a Móra Ferenc utca kerül felújításra.  A közel egy kilométeres szakaszt önkormányzati döntés által újítják fel.  

Az Inreco Kft. végezte a munkálatokat, amely a műszaki ütemterv alapján határidőre el is készül hideg remix eljárással.  Pilkovics Tibor az Inreco Kft. munkavezetőjétől megtudtuk, hogy az út szélessége 4,7 méter széles lesz. A Perecesi utca nyomvályús szakaszát is felújították.  A munkálatok többségét igyekeznek minél hamarabb befejezni.  Mint ismeretes, legalább húsz utca ezzel a fajta eljárással készült itt Vésztőn.   

Reméljük, mihamarabb 100%-os lesz Vésztő város belterületén az aszfalttal burkolt utak aránya. Ezzel is nő a település látkép színvonala, valamint mindenki számára megoldott lesz a közlekedés gyalogos, kerékpáros és személygépjármű formában. 

 A képeket Facebook oldalunkon tekinthetik meg!

Az útfelújításról készült videón összeállításunkat az alábbi linken tekinthetik meg!