Dr. Horváth Ferenc Amatőr Emlékverseny

Izgalmas meccsekkel zárult szeptember 30-án és október 1-én a 18. Alkalommal megrendezésre került Dr. Horváth Ferenc Amatőr Emlékverseny a Szeghalmi Tenisz Egyesület keretein belül.

A rendezvényt a házigazda egyesület elnöke, Ali Tibor nyitotta meg. Köszöntötte a megjelenteket, valamint Feri bácsi családját. Ezután átadta a szót Szeghalom Város Önkormányzat Sportbizottságának elnökének, Elek Ferencnének.  

A kétnapos rendezvényre 17 településről érkeztek a játékosok, közte az angliai Bristolból és a romániai Nagyszalontáról.   

A játékosok 45 év alatti és feletti egyéni, valamint páros kategóriákban mérték össze tudásukat. A pályákon a teniszezők kiélezett mérkőzéseket játszottak egymással. A szervezők és a versenyzők is végig sportszerűek maradtak.  

A versenyen a következő eredmények születtek.  

Az egyéni, 45 év alatti kategóriában 28 versenyző közül a mezőberényi Szűcs Krisztián diadalmaskodott, mögötte Sándor Csaba Szeghalomról, és harmadik helyezettként Eckert Roland és Fábián Viktor szarvasi és körösladányi versenyzők kerültek dobogóra.  

Az egyéni 45 év feletti 17 versenyző közül Durucskó Péter szarvasi játékos nyerte a meccseket. Őt követte Ludman Sándor Debrecenből, illetve Sipos Joszif nagyszalontai, és Dr. Lassú Imre, magyarhalmi játékos.  

Páros számban is a mezőberényi Szűcs Krisztián és sporttársa, Kis Barna került ki győztesen. A második helyezést  Durucskó Péter és Eckert Roland kapta. A harmadik helyen döntetlent játszott Sipos Joszif és Stuart Robinson, valamint Kenéz Tibor és Király Attila párosa. 

A képeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg!

Az emlékversenyről készült videó összeállításunk az alábbi linken érhető el!