Képkiállítás és Idősek napja Szeghalmon

2017. szeptember 27-én képkiállítás került megnyitásra a Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület jóvoltából. A szeghalmi nyugdíjas egyesület 50 éves fennállását ünnepelte. Ezt az ötven évet foglalták keretbe, illetve október 1-jét, az Idősek világnapját ünnepelték.

A képeket a szeghalmi Művelődési, Sport- és Szabadidő Központban lehet megtekinteni.  A Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület elnöke Hegyesi Zsuzsanna kifejezte háláját az egyesületi tagoknak, köszönetet mondott minden támogatónak, akik hozzájárultak sikerükhöz, társadalmi munkájukhoz.  

Mindannyiunk felelőssége, hogy odafigyeljünk az idős korosztályra. Ezen felismerés fontossága miatt az ENSZ közgyűlése 1991-ben, október 1-jét tűzte ki az Idősek Világnapjának dátumává.  E jeles nap alkalmából a Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület méltón ünnepelte az időseket, és önmagukat. Egyesületük több mint 120 főt számlálhat tagjai között. 

Hegyesi Zsuzsanna, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, valamint az egyesület tiszteletbeli elnökét, Nagy Istvánnét.

Elek Ferencné Szeghalom Város Önkormányzat Oktatási, Kulturális és Sportbizottságának elnöke megtartotta ünnepi beszédét.  

A műsor után, finom ebéd várta az egyesület tagjait. A jó hangulatról az MHM Zenekara gondoskodott!

A képkiállításról az alábbi linken tekinthetik meg a videó összefoglalónkat!

Idősek napjáról szóló videó összeállításunkat az alábbi linken tekinthetik meg! 

A Képkiállításról készült képeket az alábbi linkre kattintva tekintheti meg!

Az Idősek napjáról készült képeket az alábbi linkre kattintva tekintheti meg!