KSTV – 25 éves a Szeghalmi Mazsorett Együttes

Térzenével, utcai felvonulással, valamint gálaműsorral ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Szeghalmi Mazsorett Együttes.

A biharnagybajomi, füzesgyarmati, köröstarcsai, vésztői mazsorett csoportok és a Csökmői Ifjúsági Fúvószenekar közreműködésével, 2017.  június 3-án ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Szeghalmi Mazsorett Együttes, egy fergeteges, egész délutános előadássorozattal.

 

 

A Szabadság téren megrendezett térzene, s azt követő utcai felvonulás után, a Művelődési Központ színháztermében a Szeghalmi Mazsorett Együttes Fanfárja nyitotta meg a Jubileumi Mazsorett Gálát.  A csoportok, színes repertoárral, elegáns ruházattal, változatos kellékekkel léptek színpadra. Felelevenítették és megköszönték a Plastic Mozgásstúdió Ifjúsági Csoportjának a mazsorett népszerűsítését, eredményességét.

Elek Ferencné képviselő asszony, az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke, Szeghalom Város Önkormányzata nevében, kiemelkedő kulturális tevékenységükért mazsorett figurát ábrázoló szobrocskát adott át a Junior és Nefelejcs csoportok legkitartóbb és legeredményesebb tagjainak.
A Szeghalmi Kulturális Egyesület Díszoklevéllel köszönte meg a támogatóknak az együttműködést.
A mazsorett népszerűsítésében, művelésében végzett munkájuk elismeréseként a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség, Nívódíjat adományozott a Szeghalmi Mazsorett Együttes részére.
A Gálaműsoron, a jelenleg aktív mazsorettes fellépőkön kívűl, volt tanítványok, valamint szülők műsorát is láthatta a közönség, ezzel is megmutatva, hogy örökre szívükbe vésődött a mazsorett iránti szeretetük.


Nincs születésnap, ajándék, kiadvány, torta és tűzijáték nélkül. Ladányi László cukrászmester, mint minden évfordulót, úgy ezt is egy varázslatos tortával koronázta meg, melyet mindenki nagy örömmel fogyasztott.


Reméljük, hogy sok ilyen gyönyörű, valamint képrázatos műsorral színesített születésnapot fog még ünnepleni a Szeghalmi Mazsorett Együttes.

Kattintson a cikkhez tartozó video megtekintéséhez!

Forrás: Internet