KSTV – A vésztői mazsorettek jótékonysági estje

Idén is megrendezte a  Pénzes Noémi Alapítvány és a Vésztői Mazsorett Egyesület a mazsorettek jótékonysági ünnepségét 2017. március 18-án Vésztő, a Sinka István Művelődési Központban. A rendezvényre látogatók a támogatói jegyek megvásárlásával járultak hozzá a tánccsoport működéséhez. 

Március 18-án 16.00 órától vette kezdetét a hagyományosnak mondható jótékonysági rendezvény a mazsorettekért. A támogatói jegyeket 800, 1000, illetve 2000ft-ért vásárolhatták meg az érdeklődők, mellyel hozzájárultak ahhoz, hogy az alapítvány új eszközöket vásároljon, továbbá a ruhatárakat szeretnék megújítani, bővíteni a befolyt összegből, valamint a külföldi fesztiválokon és versenyeken való részvételt is ebből fedeznék majd. Az esemény fővédnöke a Pénzes Noémi Alapítvány és a Vésztői Mazsorett Egyesület valamint Fásy Ádám volt.

A rendezvény megnyitásaként Molnár Sándor Vésztő város polgármestere mondta el köszöntő gondolatait, majd a mazsorettek bemutatói szórakoztatták a megjelenteket. Több csoport is fellépett az est folyamán kicsiktől a nagyokig. A szünet előtt még Takács Csaba rockénekes lépett fel, aki saját slágereit adta elő, majd egy szám erejéig Vikidál Gyula  Liszt Ferenc-díjas magyar énekes is csatlakozott hozzá.

A szünet után a második részt Fásy Ádám nyitotta meg, aki zenei előadásával szórakoztatta a nagyérdeműt, majd ezt követően ismét a mazsorettek vették birtokba a színpadot.

Azt est végezetével Lisztes Sándor zenész, énekes zárta a jótékonysági estet roma revü műsorával.

Remélhetőleg a jótékonysági est elérte célját, és a rendezvényből befolyt összeg elegendő lesz a tervezett célokra, így a Vésztői Mazsoretteknek nem marad más dolguk, mint készülni az elkövetkezendő fellépésekre és megmérettetésekre.

Kattintson a cikkhez tartozó video megtekintéséhez!