KSTV – Szeghalom köszöntötte legnagyobb adózóit

Macsári József Szeghalom város polgármester ünnepélyes keretek között köszöntötte a város legnagyobb adózóit 2017. Március 10-én a városi művelődési központban.

Szeghalom életében hagyomány, hogy minden évben egyszer köszöntik  a város legnagyobb adózóit, ezzel köszönve meg a vállalkozások munkásságát és jó adófizetési moráljukat. Idén 2017. március 10-én a művelődési központban ünnepélyes keretek között köszöntötte a város vezetője a megjelent vállalkozások képviselőit.

A köszöntés után Szőke Diána és Hegyesi Dominika ének előadásukkal szórakoztatták a megjelent vállalkozások vezetőit. Zorán: Játssz még című dalát adták elő az iskolás lányok.

A produkciót követően Macsári József Szeghalom város polgármestere megköszönte az adózóknak a befizetett forintokat, beszámolt arról, hogy milyen fejlesztésekre költötte a város a befolyt összegeket, majd kiemelte azt is, hogy örül annak, hogy vállalkozók munkát adnak a helyi emberek számára, akik ezáltal helyben maradhatnak.

A polgármester szavait Dr. Kovács József országgyűlési képviselő gondolatai követték, aki beszédében méltatta Szeghalom város gazdálkodását, elmondta hogy mindvégig, és még most is a stabil gazdálkodás jellemzi.

A beszédek után ismét a szórakozásé volt a főszerep, Szőke Diána és Hegyesi Dominika egy újabb dallal készültek, majd nem maradt más hátra mint a svédasztalos reggeli, mellyel Szeghalom város vezetősége kedveskedett a legnagyobb adózói számára, ezzel is megköszönve munkájukat és kiváló adófizetési moráljukat.

Kattintson a cikkhez tartozó video megtekintéséhez!