KSTV – „Íme a mi kézimunkáink” címmel kiállítás nyílt Szeghalmon

„Íme a mi kézimunkáink” címmel kiállítás nyílt Szeghalmon a Nagy Miklós Városi nyvtárban 2017. Március 8-án.  A kiállítást a Mozgáskorlátozottak Szeghalmi Helyi Szervezete és a Szeghalmi Gondozási Központ és Idősek Otthona jóvoltából jött létre.  

Kiállítást rendeztek Szeghalmon a Nagy Miklós városi könyvtárban, ahol a szeghalmi idősek kézimunkáit tekinthetik meg az érdeklődők. Még mielőtt a hivatalos megnyitó kezdetét vette volna, Szabó Györgyné a  Mozgáskorlátozottak Szeghalmi Helyi Szervezetének elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd beszélt a kiállításról és annak létrejöttéről. 

Tar Ferenc néptánc oktató óvodás tanítványainak ” Kinyílott a Gyöngyvirág” című népi, játékos produkciója szórakoztatta a nagyérdeműt a hivatalos részt megelőzően.

A rendezvényt az előadás után Koczó Éva a könyvtár vezetője nyitotta meg, aki megosztotta gondolatai a kiállítás kapcsán a jelenlévőkkel. Beszédében kiemelte az alkotás, kreativitás és kézügyesség  fontosságát, majd elmondta, hogy ez az első alkalom, hogy a könyvtárban kézimunka kiállítást szerveztek és reméli, hogy több ilyenre is sor kerül majd a jövőt illetően.

A kiállításon számos szép hímzéssel találkozhatnak az érdeklődők, melyet a szeghalmi szép korúak készítettek gondos munkával. A kiállítás 2017. március 29-ig tekinthető meg a Nagy Miklós Városi nyvtárban. 

 

Kattintson a cikkhez tartozó video megtekintéséhez!