KSTV – Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület Farsangja

A Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület dolgozói és lakói idén is megrendezték hagyományosnak mondható farsangi mulatságukat, 2017. március 3-án, Vésztőn a Sinka István Művelődési Központban. 

Elűzték a telet a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület dolgozói és lakói , farsangi mulatság keretein belül. A gondozottak már nagyon várták a rendezvényt és izgatottan készültek az ünnepségre.

Változatos műsort állítottak össze a szervezők, amelynek repertoárjában megtalálható volt, énekes, prózai és táncos produkció is. Mindemellett természetesen a csoportos és az egyéni előadásokból sem volt hiány.

A produkciók nagyon jól sikerültek, hiszen nem csak az előadók, de a közönség is nagyon élvezte az előadásokat. A szervezők elérték céljukat, hiszen az összeállított műsorral mosolyt és derüt csaltak a gondozottak arcára.

Az előadás után a Nefelejcs Zenekar szórakoztatta közönséget, majd tombolasorsolás fokozta a hangulatot és az izgalmakat, melyet mindig nagy szeretettel várnak a lakók.

Reméljük jövőre hasonló jó hangulatú, vidám és jó kedély műsorral készülnek a szervezők, arról nem is beszélve, hogy ugyanilyen sikeresen elűzik majd a telet!