KSTV – Civil Börze Gyulán

Először rendezte meg a Civil Börzét Gyulán, a Gyulai Közművelődési és Vízimentő Egyesület 2017. Február 18 -án az Erkel Ferenc Művelődési Központban, ahol a gyulai civil szervezetek mellett  az AGÓRA programban együttműködő települések civil közösségei lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. 

A börzén délelőtt és délután is zajlottak a színpadon bemutatók, ezáltal egy egész napos bemutatkozási lehetőséget kaptak a környék béli civil szervezetek.  A délelőtti színpadi programokban elsősorban a modern, divatos csoportok bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők, míg a délutáni programsorozatban elsősorban a felnőtteké és a és a hagyományörző csoportoké volt a főszerep.

Vésztőről többen is éltek a lehetőséggel és bemutatkoztak a börzén. Mahovics Tamás és felesége Mahovicsné Ladányi Anita, Nagy András Balázzsal kiegészülve egy zenés, táncos produkcióval készült, míg a Vésztői Szépkorúak Nyugdíjas Egyesülete egy görög tánc előadással szórakoztatta a közönséget, addig a Barátság Nyugdíjas Egyesület tagjai népdalcsokrot adtak elő a délután folyamán.