KSTV – Szalagavató Dévaványán

A Gyulai Szakképzési Centrum Dévaványai Szakképző Iskolájának szalagavató ünnepségét ismételten megrendezték , idén február 24-én kerültek fel a szalagok a végzősökre. Az ünnepségnek a városi művelődési ház adott helyet.

A Gyulai Szakképzési Centrum Dévaványai Szakképző Iskolája a hagyományosnak mondható szalagavató ünnepségét, idén 2017. február 24-én rendezte meg, ahol többek között megjelentek az intézmény vezetői és a város képviselői is. A program 16-tól vette kezdetét, ahol elsőként Valánszki Róbert Dévaványa polgármestere köszöntötte a végzősöket. 2017-ben  két osztály tanulóira kerültek fel az utolsó évet jelző szalagok. A búcsúzó szövegek meghallgatása után a végzős osztályok szórakoztatták műsoraikkal a megjelenteket.

Ezek után következtek az angol és a bécsi keringők, melyekre már jó ideje készültek a táncosok. A osztályprodukciókat, a táncokat és az azok mögötti több hetes munkát nagy tapssal jutalmazta a közönség.
Idén összesen 34 diák várja az érettségi és szakmai vizsgákat, amire már most elkezdték a felkészülést a dévaványai tanulók.

 

Fotók: Ambrus-Szabó József