KSTV – Farsang a szeghalmi nyugdíjasoknál

A farsang nem csak a gyerekekről szól, egyre inkább elterjedt a felnőttek és bizony a nyugdíjasok körében is. A Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület 2017-ben is elbúcsúztatta a telet és megrendezte szokásos farsangi mulatságát, melynek az Alma Máter Étterem adott helyet, 2017 február 11-én. 

A programok déltől kezdődtek, ahol elsőként Hegyesi Zsuzsa az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd bevezetőjében a farsang hagyományáról szól néhány szót. Természetesen, ahogyan az már az egyesülettől megszokott, előadással is készültek a mulatságra, egy humoros színjátékkal szórakoztatták a megjelenteket.

A színdarab után farsangi jelmez bemutató  vette kezdetét, ugyanis nem csak a kicsik szeretnek maskarába bújni ilyenkor, az idősebb korosztály is nagyon kreatív és szívesen öltözik be a farsangi mulatság alkalmával.

A jelmezek bemutatását követően zenés, táncos produkcióval is kedveskedtek a nyugdíjasok a megjelentek számára.  A jó hangulatú előadások mindenki tetszését elnyertek, és nagy sikert arattak a közönség köreiben.

A hivatalos rész és bemutatók befejeztével, nem maradt más hátra, mint az ilyenkor szokásos evés, ivás és a mulatozás. Reméljük nem csak a kicsik, de az idősebbek is sikeresen elűzték a telet és mostantól már jön a jó idő és a tavasz, amelyre már oly sokan vártunk már….  

 

Kattintson a cikkhez tartozó video megtekintéséhez!