Újévi koncert Vésztőn

Újévi koncert várta Vésztő lakosait 2018. január 13-án, szombaton a Sinka István Művelődési Központban. A koncertadó ezúttal is a Békés Városi Ifjúsági Fúvózenekar volt, Bagoly László vezénylésével. Az előadást még színesebbé és még üdébbé tette a Grácia Mazsorett Együttes műsora Rábai Szilvia felkészítésével. 

A műsorvezető Kiss Adrienn volt, a Sinka István Művelődési Központ munkatársa.  A rendezvényen részt vett Molnár Sándor, Vésztő Város polgármestere, aki köszöntötte a megjelenteket és a fúvózenekart. Köszöntőjében beszélt Magyarország gazdaságáról, a minimálbérről, a közterhek csökkenéséről, valamint a közfoglalkoztatottak számának csökkenéséről. Mint megtudtuk, jelenleg azon dolgozik a város vezetése, hogy a fiatalok itt helyben telepedjenek le, visszatérjenek, és segítsék őket, hogy munkát vállaljanak a településen. 

Mint ismeretes, a Népfőiskolán különböző programok, képzések fognak indulni a közeljövőben, hogy az emberek jobban boldoguljanak a szakmák világában. Az is kiderült, hogy Vésztőn – mint az országban máshol is – szakemberhiánnyal küzdenek, ami remélhetőleg a következő években megoldódik.  Molnár Sándor a köszöntő beszéd után, kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást, sikeres évet kívánt mindenkinek! 

Hallhattuk Bagoly László úr kedves köszöntőjét. Ez az alkalom rendhagyó volt, hiszen videóüzenettel is megörvendeztették a vésztői lakosokat, illetve pezsgőt nyert a nézőközönség sorai közül egy hölgy, aki helyesen tippelt, hogy melyik zenedarabot adták elő, és melyik filmhez kapcsolódik.  

A műsor végén hatalmas taps fogadta a mazsoretteseket és a fúvózenekart!  

Köszönjük a képek egy részét a Sinka István Művelődési Központnak! További képeket Facebook oldalunkon találnak!

Az Újévi koncertről videó összeállításunkat az alábbi linken tekinthetik meg!