„Időseinkért és Gyermekeinkért” jótékonysági est

A Református Egyházközösség és intézményei szervezésében „Időseinkért és Gyermekeinkért” címmel jótékonysági est és bál várta mindazon érdeklődőket, akik részt vettek a 14. alkalommal megrendezett ünnepségen.

A jótékonysági estnek ezúttal is a vésztői Sinka István Művelődési Központ adott helyet 2017. november 17-én. Az est háziasszonya Kovács Edit asszony volt, aki meleg áhítattal köszöntött minden kedves megjelentet.  A rövid köszöntő után átadta a szót, Juhász Sándor tiszteletes úrnak. A tiszteletes úr beszéde után gazdasági beszámolót hallhattunk.  

Szabó Tamás és Horváth Gábor klarinét- illetve zongora előadással örvendeztette meg a nézőket. A Kankalin Citerazenekar, az ÁSZÁF Furulyazenekar valamint a Tabán Táncegyüttes előadását tekinthették meg az érdeklődők.  

Arany Jánosra emlékezve, híres Bajusz című komédiáját láthattunk a Kis Bálint Református Egyház színjátszóitól és néptáncosaitól.

A műsorszámok után megkezdődött a várva várt táncos-zenés bál. A zenéről és a jó hangulatról a Mesterek zenekar és Csordás Ákos gondoskodott. Szerencsére, az adományok is gyűltek, és ismét sikeres volt a református egyház jótékonysági bálja.  

További képeket Facebook oldalunkon találhatnak!

A jótékonysági bálról készített videó összeállításunkat az alábbi linken tekinthetik meg!