Jótékonysági est Vésztőn

2017. október 13-án került megrendezésre a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület szervezésében az „Itt a két kezem” jótékonysági est. Az est fővédnöke Vésztő Város polgármestere, Molnár Sándor volt. Az est háziasszonya Jaksity Kata.

A fellépők között a Békéscsabai Jókai Színház Színitanház táncos növendékeit láthattuk. Őket követte a Dumaszínház társulat két tagja, Tóth Edu és Beliczai Balázs. A sok-sok nevetés után a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület elnöke, Berke Istvánné mondott köszönetet a megjelenteknek, és az egyesület dolgozóinak.  

A beszéd után újabb előadások következtek. Hallhattuk Szabó Tamás, Kis Anna Rozália, Haragos Vanda, Molnár Anna zeneművészeti előadásait. 

Az est fénypontja Agárdi Szilvia látássérült énekesnő előadása volt. A vendégség örömmel és áhítattal hallgatta csodás énekhangját, amit minden előadás után vastaps övezett.  

Végül, de nem utolsó sorban pedig Kovács Krisztián színész szavalatait hallhattuk. Az este szintén várva várt pillanata a tombola húzás volt. A rendezvény nagy tapssal ért véget. Elmondható, hogy ismét a jóért, a közügyért tettek az emberek.  

 

A képeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg!

A jótékonysági bálról készült videó összeállításunk az alábbi linken érhető el!