Szolgáltatásaink

 • Képújság szolgáltatás

  Képújságunkban 16:9-es képarányban SD és HD felbontásban jelenítjük meg hirdetéseiket. 

  Az Ön által feladott hirdetés négy településen is látható. Többek között Vésztőn, Szeghalmon, Dévaványán és Körösújfaluban jelenik meg reklámja, hirdetése. 

  Képújság szolgáltatásunk elérhető UPC-analóg, Oroscom, Kalász-Net, és T-Home szolgáltatókon keresztül. 

 • Rendezvény felvétel

  Jelen vagyunk, valamint közvetítünk Vésztőn, Szeghalmon és Dévaványán minden olyan eseményt, programot, legyen az ünnepi, vallási, kulturális, sport és egyéb közéleti eseményem, amelyek meghatározzák az adott település közéletét. Ezen kívül stúdió beszélgetéseket rögzítünk, és magazin műsorokat készítünk külön témakörökben. 

 • Reklámspot készítés

  Vállaljuk cégek, vállalkozások és magánszemélyek bemutatkozó kisfilmek, reklámfilmek elkészítését.  

 • Reklámspot bejátszás

  Lehetőséget biztosítunk az általunk elkészített, illetve a hozott reklámspotok bejátszására. 

   

 • Adathordozó másolása

  Az általunk elkészített anyagok DVD, pendrive és merevlemezre történő másolását vállaljuk. 

 • Archív felvételek digitalizálása

  Cégünk tevékenységi körében foglalkozik VHS, SVHS, MiniDV kazetták archiválásával DVD-re vagy külső merevlemezre, illetve CD-ről CD-re történő másolással, és DVD-ről DVD-re történő másolással. 

 • Külső cég által készített film bejátszása

  Amennyiben kérik, módunkban áll bejátszani más televíziós csatornák, cégek, vállalkozások és magánszemélyek által készített filmeket is.  

 • Élő közvetítés

  A képviselő-testületi üléseket egyenesen élőadásban közvetítjük csatornánkon, így a települések sorsát érintő főbb társadalmi változásokról kaphatnak azonnali információkat a testületi ülések alkalmával. Az élő felvételeket Szeghalom, Vésztő és Dévaványa Város lakói tekinthetik meg. Később természetesen a felvételek ismétléseit is láthatják a televízióban.  

  Bármilyen jellegű élőközvetítést elvállalunk, abban az esetben, ha megfelelő internet sávszélességgel rendelkezik, így a feltöltés SD/720×576 2,5-3Mb/s HD/1920×1080 6,5-7Mb/s sebesség adott.