Adatkezelési tájékoztató

KSTV.hu Adatvédelmi Szabályzat

Utolsó frissítés: 2024.02.05

Üdvözlünk a KSTV.hu oldalán! Az alábbiakban részletesen ismertetjük az adatvédelmi gyakorlatunkat, különös tekintettel a lakossági apróhirdetési rendszer használata során gyűjtött és tárolt személyes adatokra vonatkozóan. Kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbiakat, hogy teljes körű megértést szerezz adataid kezelésének módjáról.

1. Bevezetés

A KSTV.hu a felhasználók magánéletének tiszteletben tartása érdekében elkötelezett. Ezen szabályzat célja, hogy részletesen ismertesse azokat az elveket és gyakorlatokat, melyek alapján a KSTV.hu kezeli a személyes adatokat, különös tekintettel a Facebook fiókkal történő bejelentkezés során gyűjtött adatokra.

2. Személyes Adatok Gyűjtése és Felhasználása

2.1 Bejelentkezés Facebook Fiókkal

A KSTV.hu oldalon a lakossági apróhirdetési rendszer használatához történő bejelentkezés lehetőséget biztosít Facebook fiókkal. Ezen folyamat során a következő adatokat gyűjtjük:

  • Felhasználó neve
  • E-mail cím

2.2 Adatkezelés célja

Az általunk gyűjtött nevet és e-mail címet kizárólag a bejelentkezési folyamat megkönnyítése és felgyorsítása érdekében használjuk fel. Ezeket az adatokat nem adjuk át harmadik fél részére, és semmilyen más célra nem használjuk fel, kivéve, ha erre a felhasználó előzetesen hozzájárulást ad.

3. Adatbiztonság

A KSTV.hu elkötelezett az adatbiztonság mellett. Megteszünk minden szükséges lépést annak érdekében, hogy megvédjük a gyűjtött személyes adatokat illetéktelen hozzáféréstől, elvesztéstől vagy más jogellenes feldolgozástól.

4. Felhasználói Jogok

A KSTV.hu lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók bármikor megtekinthessék, módosíthassák vagy törölhessék a regisztrációjuk során megadott személyes adatokat. Emellett joguk van tájékoztatást kérni arról, hogy milyen személyes adatokat kezelünk, valamint joguk van az adataik törlését kérni.

5. Kapcsolatfelvétel

Amennyiben kérdéseid vagy észrevételeid vannak az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, vegyél fel velünk kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: sarrettv@gmail.com

Postacím: KSTV.hu Sinka István Művelődési Központ és Városi Könyvtár, 5530 Vésztő, Kossuth u. 43-47.

6. Frissítések

Ez az adatvédelmi szabályzat időnként frissülhet. Kérjük, rendszeresen ellenőrizd az oldalon található legfrissebb változatot.