Nem engedik el búcsú nélkül a gyermekeket!

Élt a remény, hogy ünnepélyes keretek között, ölelkezve, boldogan, vagy egymás vállán pityeregve tehetnek pontot iskolai tanulmányaik végére a 2019/2020-as tanév végzős diákjai. 

Az idei év minden iskolás ballagása rendhagyó a járványügyi helyzet miatt. Nincs hatalmas üdvrivalgás, sem osztályról-osztályra való búcsúzás, csupán zártkörű, szülői részvétellel tartott búcsú az elmúlt nyolc esztendőtől! 

Rendhagyó módon búcsúztatják a Szabó Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjait a 2019/2020-as tanév végén. Zártkörű rendezvényként július 19-én és 20-án, különböző időpontokban mondanak köszönetet a végzős diákoknak az elmúlt hónapok miatt, a próbatételekért, és a sikerrel elvégzett nyolc esztendőért, hiszen minden diák és szülő életében egy új fejezet nyílik.

Péntek délután a 8/c. osztály vett bensőséges búcsút az iskolától, a tanítóktól, tanároktól, majd szombat délelőtt a 8/a., és a 8/b. osztály búcsúzik.  Az iskola zártkörű ballagási rendezvényét élőben követhetik az iskola honlapján, a www.szpai.hu oldalon.