KSTV – Nagy Nyugdíjas Baráti Találkozó a Hidi Panzió és Étteremben

Hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került az Észak-Békés-megye nyugdíjas egyesületeit érintő Nagy Nyugdíjas Baráti Találkozó, melynek idén a szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesület volt a házigazdája. Tizenegy településről mintegy 13 nyugdíjas egyesület vett részt az eseményen.

Hegyesi Zsuzsanna, a Búzavirág Nyugdíjas Egyesület elnöke üdvözölte a jelenlévő nyugdíjas egyesületeket, majd egy-egy emléklapot nyújtott át a nyugdíjas egyesületek vezetőinek. Őt követte Macsári József, Szeghalom város polgármestere, aki ünnepi gondolataival köszöntötte a jelenlévőket. Szenka Pálné, a Nyugdíjasok Országos Szövetségének Békés megyei elnök asszonya is szót kért, szeretettel köszöntött mindenkit, majd az idő múlásával kapcsolatos gondolatait osztotta meg a hallgatósággal.

A népszerű karcagi nótaénekes, Korostyák Gyula és kísérője következett, aki egy nótacsokorral készült a találkozóra. Az ismert dalokat többen vele együtt énekelték, dúdolták, tapsolták az ütemet. Remek hangulatot teremtett a megvendégeléshez. A finom falatok elfogyasztása után a nap végén a MHM zenekar játékára többen táncra is perdültek. Rendkívüli hangulatban telt a nap.

Kívánjuk az egyesületeknek, hogy a jövőben még számtalan hasonló rendezvényt éljenek át együtt.

Videó az alábbi linken!

Írta: Kiss Adrienn