Bébi bumm! – A lombikprogramról röviden – Interjú Lőrincz Évával

A legtöbb nő a világon arra vágyik, hogy oldalán egy jóképű herceggel és egy gyönyörű kis családdal éljen, édesanya legyen. Vannak, akikhez a gólya hamar bekopogtat, de sokaknak ez a folyamat, hogy családdá váljanak évekbe telnek. Számos, közismert hölgy küzd ezzel, mint például Pataki Zita, akinek hatalmas harcok árán sem sikerült eddig a lombikprogram.  Egyre több a meddő pár a világon, ami a rossz életmód miatt alakul ki. A WHO, azaz az Egészségügyi Világszervezet szerint ma a világon minden hatodik pár meddő. Egy ilyen szituáció meghatározza az ember életét a haláláig, vagy összehozza a párokat, vagy szétválasztja őket egymástól.

Manapság, az orvostudománynak köszönhetően olyanoknak is lehet gyermeke, akiknek ez a természetben a tudomány nélkül nem adatott meg. Az út azonban hosszú, küzdelmes és anyagilag is megterhelő. A szülész-nőgyógyász is arra ösztönzi a párokat, hogy mihamarabb kezdjenek el családot alapítani. Akiknek fél év vagy egy év után sem sikerül családot alapítani, azoknak érdemes ellátogatni egy meddőségi klinikára.  

Kép forrása: Internet

A női meddőségnek az egyik leggyakoribb oka, hogy valamilyen gyulladás miatt elzáródik a petevezeték, így az ondósejt nem tud célba érni a petevezetékbe. A lombikbébi kezelés egy fantasztikus előrelépés a férfi és a női meddőség kezelésében.  Lőrincz Évával, a Vésztői Védőnői Hálózat munkatársával beszélgettünk a lombikprogramról, annak hatásairól és eredményességéről.  

Videó az alábbi link alatt!